Rörligt material på din hemsida

Det finns många anledningar till att ha rörligt material på din hemsida. Det är inte enbart för att det är trendigt utan video fungerar numera väldigt bra i mobiler och det är där dina kunder finns. Internetanvändare vill konsumera sitt innehåll så snabbt och smidigt som möjligt, med minsta möjliga ansträngning. Vi lever i ett stressat samhälle och detta syns på många olika vis. Om du och ditt företag kan hjälpa den stressade konsumenten, genom att tillhandahålla en kort filmsnutt, är chansen större till ett avslut än om konsumenten ska behöva läsa igenom en artikel.

Referenser

”Det enkla är det geniala är en av våra uttryck. Det har Linda verkligen fångat! Tack”
– Bea Blomqvist, VD

”Linda tog min information till en ny nivå och hon gjorde vår film med stort engagemang. Att klara av att vara så effektiv och samtidigt ha en så hög servicekänsla är imponerande”
– Jenny Johansson, VD

Jag är så nöjd med denna fina företagsfilm som gör reklam om vår nya bok, I Huvudet På Din Katt. Den blev fin, proffsig och lite busig. Precis vad jag beställde. Och ska du ha en företagsreklamfilm, så kan jag rekommendera Linda Karlsson på LiKaMedia som satte klorna i denna film.
Tack Linda, jag är jättenöjd!
– Susanne Hellman Holmström, VD

”Linda, på LiKaMedia, är grym på att göra film som du vill ha den. Jag fick en jättefin film som fyller sin funktion. Bra information, tydlig och kul på samma gång och bra pris var det också.”
– Eva-Lena Ivarsson, VD

Fascinerande och imponerande! Jag skickade iväg bilder, lite stödord och några tankar kring vad jag ville kommunicera. I Lindas händer förvandlades detta till en video, mycket användbar i olika marknadsföringssammanhang. Rekommenderas! – Eva Olsson, VD

Filmerna har fasta priser beroende på längd.

0-120 sekunder = 6495kr
121-180 sekunder = 7495kr
181-240 sekunder = 8495kr

Önskar man en voice over kostar detta 1500kr.

alla priser är ex moms.

En hemsida kostar fr 9000kr. Det är en enklare variant med ett fåtal sidor.
Skicka en förfrågan via mejl för att få ett mer exakt pris.

alla priser är ex moms.

En app kostar från 25.000kr. Detta avser en enklare app med information om ditt företag tex och kontaktmöjligheter.
För att få ett mer exakt pris, mejla oss och beskriv vad du önskar för funktioner i din app.

alla priser är ex moms.