079-340 50 50 Linda@LiKaMedia.com
Välj en sida

Mobil marknadsföring är nutid

Smartphones har blivit en del av vårt vardagliga liv. Mobilen har blivit konsumentens on-the-go verktyg där de håller sig uppdaterade kring vad som händer i sociala medier, i sin mailbox och de kan ha full koll på vad som händer runtom i världen just när det händer.

Ovan text är anledning nog för ditt företag att investera i en app. Större delen av befolkningen lever via sina mobiler. Det är självklart där du ska finnas och synas där dina kunder finns.

”Svenskarna fortsätter att använda mobilen mer och mer. 78 procent av befolkningen kopplar upp sig via mobilen, 65 procent varje dag.” *

Många företagare tror att appar endast är till för de stora företagarna, det är fel. Den mobila trenden ökar numera även bland de små och medelstora företagen. Detta skapar fler möjligheter, för företagare, att interagera med sina kunder. Det finns flera skäl för dig att skapa en mobil app i ditt företagsnamn. Push-notiser är den absolut främsta anledningen. Via push får du ut ditt budskap direkt i handen på konsumenten. Meddelandet innehåller precis det ni önskar att era konsumenter ska få till sig.

Vill du ha mer information om hur just du och ditt företag kan använda sig av en mobil app kontakta oss här.

Fakta plockad från:
*www.iis.se/docs/Svenskarna_och_internet_2016.pdf

Bygga varumärke och igenkänning

Din mobilapp kan i hög grad bidra till varumärkeskännedom för ditt företag. Du kan bygga varumärket av ditt företag via mobilappen precis som du gör via din hemsida och sociala medier. Oavsett om kunden befinner sig på din hemsida, sociala medier eller i din app ska denna känna igen dig och ditt företags profil.

Det som behövs är en app som fyller ett syfte för kunden. Når du det resultatet kommer det att generera i fler nedladdningar vilket gör att du kan kommunicera med fler av dina kunder direkt ut i mobilen.

Jag kontaktade Linda för min kunds räkning, som inför en stor gruppresa ville överraska resenärerna med en app, endast avsedd för denna resa till Haag. Vi var ganska tajt på det rent tidsmässigt, men Linda var övertygad om att hon skulle hinna leverera – vilket hon också gjorde. Ett smidigt och gott samarbete, hela vägen! Ser fram emot att kunna ge Linda fler spännande uppdrag.

Anna Åkerman

House of Success

Vill tacka ”App-Linda” för all support i skapandet av vår app Haag2016.

Tack för all support under resan med snabba återkopplingar samt uppdateringar.

Mycket nöjd!

Michael Fältskog

Fieldwood Travel

Priser

En app kostar från 25.000kr. Detta avser en enklare app med information om ditt företag tex och kontaktmöjligheter.
För att få ett mer exakt pris, mejla oss och beskriv vad du önskar för funktioner i din app.

alla priser är ex moms.

En hemsida kostar fr 9000kr. Det är en enklare variant med ett fåtal sidor.
Skicka en förfrågan via mejl för att få ett mer exakt pris.

alla priser är ex moms.