079-340 50 50 Linda@LiKaMedia.com

FÅ ETT PRISFÖRSLAG PÅ HEMSIDA

Hemsidan är din viktigaste kanal. Det är ditt företags skyltfönster. För vissa är det svårt att veta vad man bör ha med på sin hemsida och vad man faktiskt måste ha enligt EU lagen osv. Jag utgår alltid ifrån dina behov men ger även mina rekommendationer.

När man köper en hemsida kan man ha olika uppfattning om vad som faktiskt ingår. Det som kan vara självklart för dig kan i själva verket vara ett tillägg som inte är det som ”normalt” ingår i en hemsida. För att det ska bli så tydligt som möjligt och för att undvika missförstånd mellan oss gör jag en utförlig beskrivning utifrån dina behov. När denna är godkänd av dig påbörjar jag arbetet med din nya hemsida.

Nedan fyller du i alla dina uppgifter samt bockar i de alternativ du är intresserad av. När du skickat in det, tar det ca 2-4 arbetsdagar för att få ditt förslag som jag skapat just för dig och ditt företag.

Som egenföretagare är ansiktet utåt A och O. Sökte runt länge innan jag hittade LiKaMedia. Här fick jag kunnig och proffsig hjälp under skapandet av min hemsida. Tankar och förslag bollades fram och tillbaka och resultatet blev fantastiskt. Kan inget annat än starkt rekommendera Linda på LiKaMedia. Madeleine Leiding

DinTid

Fascinerande och imponerande! Jag skickade iväg bilder, lite stödord och några tankar kring vad jag ville kommunicera. I Lindas händer förvandlades detta till en video, mycket användbar i olika marknadsföringssammanhang. Rekommenderas! Eva Olsson

VD, Herbasensia AB

BESTÄLL DIN HEMSIDA

Om du vill få en mer träffsäker offert kan du fylla i formuläret nedan.
Om du hellre vill prata eller skicka ett vanligt mejl kan du scrolla längst ner på sidan.
Ex. Cookie, GDPR, köpvillkor osv

Eller boka ett samtal…

KONTAKT

LiKaMedia
Krukmakaregatan 12A
273 98 Smedstorp
Innehar F-skattsedel

+46793405050

Linda @ LiKaMedia.com

KONTAKTA OSS VIA MAIL

5 + 15 =

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng