079-340 50 50 Linda@LiKaMedia.com

FAQ OM MESSENGER CHATBOTS

TILLÅTER FACEBOOK ANVÄNDANDET AV CHATBOTS?

Svaret är 100% JA. Vid 2017 års F8-konferensen meddelade Facebook att 100.000 ChatBots redan fanns på Messenger. Facebook anser att Messenger ChatBots är framtiden för B2C-kommunikation och stöder ChatBot-utvecklare som mig.

VAR ÄR EN FACEBOOK MESSENGER CHATBOT?

Det är en artificiellt intelligent (AI) teknik som interagerar automatiskt med Facebook-användare som skickar ett meddelande. Boten är programmerad av någon som mig som sedan ansluter den till en Facebook-sida som tillhör dig som kund

KAN EN FACBOOK MESSENGER CHATBOT SPAMMA ANVÄNDARNA?

Till skillnad från e-post kan ChatBots inte skicka meddelanden till enskilda individer på Facebook. För att en ChatBot ska kunna kommunicera med någon via Messenger måste den personen tidigare ha “gillat” eller “följt” Facebook-sida där ChatBoten “bor”.

VARFÖR SKA MAN ANVÄNDA CHATBOTS ISTÄLLET FÖR TRADITIONELL EMAIL MARKNADSFÖRING?

Facebook Messenger ChatBots är den mest personliga kommunikationsformen mellan kunder och varumärken som för närvarande existerar. Med oöverträffade öppnings- och klickfrekvenser, automatiserad användbar hjälp och verkligt engagemang är det min uppfattning att varje företag behöver en ChatBot just nu.

VAD ÄR SYFTET MED EN CHATBOT?

Syftet med en ChatBot är att tillhandahålla ett brett utbud med hjälp av ett automatiserat hjälpmedel – Allt från att checka in till ditt flyg, att betala för abonnemangstjänster, till att få stilråd från ditt favoritklädesmärke – och allt inom Messenger.

HUR KOPPLAR DU IHOP CHATBOTEN MED MIN MESSENGER OCH HEMSIDA?

Jag kommer att använda en Messenger-programvara för att ansluta en ny ChatBot till din Facebook-sida och webbplats. Det tar bara några minuter.

HUR MÅNGA CHATBOTS KAN MAN CONNECTA TILL SIN FACEBOOK-SIDA?

Endast en ChatBot kan anslutas till en Facebook-sida. Men den ChatBoten kan ha många olika syften.

HUR LÅNG TID TAR DET ATT GÖRA EN CHATBOT?

Det är lite olika beroende på hur omfattande ChatBoten är. Men i snitt ca 2-3 veckor.

     ÄR DU MER UTAV EN DO-IT-YOURSELF PERSON?

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng