079-340 50 50 Linda@LiKaMedia.com

Kundnöjdhet i app

Skärmklipp Webbradio Ariton

Österlen Magasinet 170715

Den 15 juni 2017 skrev Österlen Magasinet om en app jag skapat. Kunden var Ystad Köpmannaförening och appen är till för att hjälpa butikerna i Ystad att få feedback från sina kunder. Du kan läsa artikeln här.

Webbradio Ariton

Skärmklipp Webbradio Ariton

Webbradio Ariton 160220

20 februari fick jag äran att medverka i Webbradio Ariton. Du kan höra inspelningen här.

Min dag i bilder – Tidningen Driva eget

Skärmklipp ur tidningen Driva Eget

Tidningen Driva Eget

Jag hade förmånen att medverka i Driva Egets nya serie “Min dag i bilder”, läs reportaget här.

Nominerad till Årets vardagshjälte

Vem blir 2015 års Vardagshjälte?
Vem blir 2015 års Vardagshjälte?
Vem blir 2015 års Vardagshjälte?

Linda Karlsson
“Under hela sin skoltid utsattes Linda Karlsson för mobbning och kränkningar. Emellanåt mådde hon så dåligt att hon inte såg någon anledning att leva. Trots detta lyckades Linda Karlsson komma tillbaka som människa och har under årens lopp arbetat aktivt med frågor kring mobbning ute på skolor i Skåne. Nu driver hon ett eget företag och utvecklar appar för att den som är utsatt ska kunna få stöd och hjälp.”

Länk för att rösta på Linda Karlsson som Vardagshjälte finner ni här 

Jag är enormt tacksam och glad för denna fina nominering. Det är ett bevis på att jag gör nånting bra och det behöver vi alla få reda på lite då och då. Den 17/3 är det App-Release i Malmö och då kommer jag att presentera resultatet av allt hårt arbete.

Ett stort tack vill jag rikta till min första Guldsponsor Perfecta Storkök AB som bidragit med 50.000kr till projektet. Tack till er som bidrar genom att köpa #LiKaStark‘s smycken. Varje krona väger lika tungt!

Ni som bidrar med er kunskap inom era specifika områden vill jag också rikta ett varm tack till.

Du som företag kan fortfarande hjälpa #LiKaStark i detta projekt för utsatta barn och ungdomar. Du har möjlighet att köpa följande sponsorpaket. Paketet innehåller din företagslogga i appen samt en placering på hemsidan. Ditt företag kommer också att få synas på eventdagen.

GuldSponsor: 50.000kr
SilverSponsor: 25.000kr
BronsSponsor: 10.000kr

Ett krav som måste uppfyllas för att få lov att bli sponsor åt #LiKaStark, är att du och ditt företag har en stark värdegrund som tydligt visar Allas lika rätt, Allas lika värde.

Alla pengar går oavkortat till #LiKaStark projektet.

Information om projektet: Jag började som föreläsare i unga år. Var mycket ute i skolorna och föreläste om bland annat HBT, mobbning och utanförskap. Man skrev alltid upp en massa information på tavlan så att eleven skulle veta vart denna skulle vända sig. Problematiken som uppstår i detta läge är dock…

1) Eleven kan omöjligt komma ihåg all information som presenterats
och skrivits upp på tavlan.
2) Eleven kan inte skriva ner den information den behöver då man
inte vill visa, för övriga kamrater, att man behöver hjälp.
3) Om man skulle dela ut informationen på papper skulle det bara
hamna i närmsta papperskorg.

Grunden till appen har fötts ur detta problem. Om man samlar information från olika organisationer under ett tak behöver barnet/ungdomen endast komma ihåg ett namn. Utifrån appen kan hen sedan ledas till rätt hjälp beroende av vilken problematik personen har.

Problematiken kan se olika ut för varje barn. Det kan handla om mobbning, rasism, våld i hemmet, självskadebeteende eller kanske till och med självmordstankar. Oavsett problematik är målet att varje barn ska kunna hitta den hjälp de behöver när de behöver det.

Det kommer att stå kort men koncis information om de olika organisationerna som tex vem som svarar, är de utbildade, volontärer och har de tystnadsplikt? På så sätt skapa en trygghet för barnet när denna tar kontakt. Det kommer även att finnas en avdelning för föräldrar. Där kan de hitta rätt hjälp om de tex har barn med speciella behov eller som blivit utsatta.

Åter igen vill jag rikta ett stort tack för nomineringen. Ingen kan göra allt men alla kan vi göra något – Tillsammans gör VI skillnad!

Om du känner att jag gör nånting bra med detta projekt och förtjänar titeln “Vardagshjälte 2015” får du gärna visa det genom att gå in här och rösta. Tack!

Varma Kramar

Linda Karlsson

Ystads Allehanda 160119

Artikeln i Ystads Allehanda

Intervju om att landslagsspelaren i handboll inte fick ha kaptensbindeln i regnbågsfärger.

Radio Active

På Radio Active

Näringslivs Nytt är en programpunkt där de pratar med lokala företagare i Ystad och jag hade möjligheten att få vara med i ett av dessa. Glad och tacksam för att få dela med mig av mitt företagande och framtida projekt.

I lokaltidningen
I lokaltidningen

KONTAKT

LiKaMedia
Krukmakaregatan 12A
273 98 Smedstorp
Innehar F-skattsedel

Öppet
Måndag–Fredag: 9-17

+46793405050

Linda @ LiKaMedia.com

KONTAKTA OSS VIA MAIL

8 + 11 =

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng