079-340 50 50 Linda@LiKaMedia.com

LÅT MIG SKAPA DIN NYA HEMSIDA

 

Varför ska du låta ett proffs ta hand om din hemsida?

Om du ärligt kan svara Ja på frågorna här nedan kan du lämna denna hemsida och starta din egna byrå! Om inte… Fortsätt läsa längre ner på sidan.

✔️ Har du kunskap inom kommunikation, design, färg och form?
✔️ Har du tiden att leta efter lösningar på nätet?
✔️ Har du tid att sätta dig in i programvaror och/eller hur man kodar sidor?
✔️ Har du hittat ett program som klarar av alla funktioner du vill ha på dina sidor?
✔️ Har du koll på EU-lagarna och vad de kräver för att din hemsida ska vara korrekt?

Har du svarat ja på frågorna är det inget som hindrar dig. Det är bara att sätta igång. Inte? Då har du hamnat rätt!

 

Som egenföretagare är ansiktet utåt A och O. Sökte runt länge innan jag hittade LiKaMedia. Här fick jag kunnig och proffsig hjälp under skapandet av min hemsida. Tankar och förslag bollades fram och tillbaka och resultatet blev fantastiskt. Kan inget annat än starkt rekommendera Linda på LiKaMedia.

Madeleine Leiding

DinTid

LiKaMedia levererar det jag önskat med olika idéer & lyhördhet för vad mitt företag vill ha. Både hemsida, logga & kommande App har vuxit fram ur det.

Helena Hellström

VD, Glädjespridare

Linda på LiKaMedia uppfattade mina behov även de jag inte själv kunde sätta ord på och skapade hemsidan så att den matchade mitt företag med det jag ville förmedla. Jag kan varmt rekommendera LikaMedia.

Stina Pettersson

VD, Familjeträdet

VAD FÅR DU NÄR DU KÖPER HEMSIDA AV MIG?

 

Användarvänlig, mobil- och EU-anpassad hemsida

Vad är mobilanpassad hemsida?

Idag sitter de flesta av oss och surfar via mobilen eller plattan. Att den är mobilanpassad hjälper dig med Googles rankning (SEO). Men viktigast av allt är att den är användarvänlig för dina besökare.

Det handlar inte om att hemsidan ska “dra ihop sig” när man går in via mobilen. Mobilanpassad handlar om att innehållet anpassas efter storleken på skärmen. Vissa texter och bilder och tom funktioner gör sig bättre via datorskärmen än via mobilen. Här kan man välja att visa annat om användaren går in via sin mobil.

Är hemsidan tillgänglig för alla?

Användarvänliga hemsidor ser till att alla kan ta till sig av innehållet på sidan, oavsett om du är funktionshindrad, blind, döv eller äldre. Dessa användare använder ofta ett hjälpmedel som läser upp innehållet på en hemsida eller skriver ut det i punktskrift.

När jag bygger din hemsida skriver jag in s.k. alt-attribut på varje bild. Alt-attributet beskriver vad bilden föreställer. Detta kan skärmläsarna läsa upp. Detta hjälper även dina chanser att bli sökbar på Google.

Väntar du på en sida som laddar läääänge?

Om du tänker på när du själv är ute och surfar. Hur frustrerande känner du att det är när en sida står och tuggar i evigheter? Själv klickar jag mig genast vidare. Det är också en väldigt vanlig anledning till att dina användarna lämnar just din sida.

Laddningstiden på din hemsida styrs av flera olika faktorer. Det är allt från hur din sida är uppbyggt till vilket webbhotell du har och hur stora dina bilder är. Viktigt att bilder, videos och andra tunga filer är komprimerade så att de laddas så fort som möjligt. Gör de inte det är det stor risk att du förlorar en potentiell kund.

Vart hamnade jag nu!?

Den ultimata hemsidan har inte några länkar som inte fungerar. Ibland händer det dock och vissa länkar utifrån in på hemsidan går ju inte heller att påverka. Då är det viktigt att man inte tappar besökaren genom att de möts av en “Error”-sida en s.k. 404-sida.

404-sidan är sidan du hamnar på om du försöker komma in på en undersida som inte längre finns. Istället för att användaren ska hamna på en “Error-sida” ska man hjälpa användaren genom att ge förslag på hur hen kan gå vidare för att hitta det hen letade efter.

OCH SÅ MYCKET MER…

 

KONTAKT

LiKaMedia
Krukmakaregatan 12A
273 98 Smedstorp
Innehar F-skattsedel

+46793405050

Linda @ LiKaMedia.com

KONTAKTA OSS VIA MAIL

7 + 13 =

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng