+46 (0) 79-340 50 50 Linda@LiKaMedia.com

Det är kul när det händer. Man har kämpat för att nå resultat och plötsligt händer det. Det börjar rulla på och fort dessutom. Det är lätt att man hamnar i ruset av framgång. Att man tar på sig en massa jobb utan att ha nån direkt struktur. Även om man gör det man älskar måste man ha en plan på hur man ska hantera allt. Man behöver struktur och regler.

“Men jag sitter gärna 12 timmar om dagen och jobbar. Jag gör ju det jag älskar!”

lika media app-lindaJa, ett tag funkar det att köra på i 190 men det tar slut. Helt plötsligt har tid passerat och man är knappt medveten om vad man egentligen har åstadkommit. Man gör saker hela tiden och det kan lätt bli överväldigande. Själv kände jag en inre stress och kom tillslut fram till att jag, istället för att skriva upp allt, hade allt i minnet. Då försvinner en hel del energi åt att bara komma ihåg. Man blir mindre effektiv och stressen byggs upp.

Mitt tips till dig är att skriva ner alla dina tankar, både mer och mindre viktiga. Töm hjärnkontoret och styr upp vad som är viktigast just nu. Själv tog jag en stor, gammal IKEA tavla. Jag köpte blackboard färg och målade över och fick därmed en stor yta som jag kunde kasta upp alla mina tankar och projekt på.

Det är också viktigt att man tar sina raster. Är du egenföretagare blir det lätt att man hoppar över både raster och lunch. Kanske du äter men du gör det samtidigt som du arbetar? Skriv upp på din tavla när du ska resa på dig och göra nått annat. Försök att tvinga dig till pauser. Det hjälper dig med att stanna upp, reflektera och samla ny energi så att du kan vara effektiv när du sätter dig igen.

 

lika media app-linda

 

 

 

 

 

 

 

 
Linda Karlsson “App-Linda”
Ägare av LiKaMedia

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng